Weetjefit

Vanwege het succes als bedrijfscursus geven we Weet je fit nu ook aan particulieren!

Een fit leven zonder honger. Dat beloven je met de cursus Weet je fit. In een programma van één middag of avond leren we je hoe je voortaan moeiteloos de juiste voedselkeuzes maakt.

Werkwijze bij Weetjefit divider Particulieren bij Weetjefit

Voor wie?   Voor iedereen. Er zijn geen leeftijdsgrenzen of opleidingsvereisten. Weet je fit wordt gegeven aan groepen vanaf 10 personen.

Fabels doorprikken:   Onze hoofden zitten vol met fabels die ons zijn wijsgemaakt door de voedingsindustrie, dieetgoeroes en sommige voorlichtingsbureaus. Die fabels prikken we door met feiten uit recent wetenschappelijk onderzoek. En we vervangen ze door kennis waarmee u wél gezonde keuzes kunt maken.

Eyeopeners:   In het programma vragen we je als deelnemer naar je dagelijkse eetgewoontes. Vervolgens laten we zien welke keuzes verkeerd zijn en waar je als alternatief voor kunt kiezen. De eyeopener is steeds: je kunt door ‘gewone’ voedingsmiddelen en hoeveelheden te blijven eten, toch een gezond gewicht houden. De methode die we aanbieden lijkt op onderdelen op die van de ‘Voedselzandloper’ en op Amber Albarda. Maar let op: wij zien voedsel niet als middel tegen specifieke ziektes. Weet je fit is gericht op algemene fitheid en gezondheid.

Locaties:    Momenteel wordt de cursus alleen nog maar gegeven in Amsterdam, Utrecht en Den Bosch. Op verzoek kunt u een cursus bij u op locatie krijgen, geef uw e-mailadres door aan info@fit-nl.com, onder vermelding van ‘weet je fit particulieren’

Agenda:    Binnenkort worden de nieuwe cursussen ingepland in ieder geval op onderstaande locaties. Heb je interesse? Stuur dan een mail naar info@fit-nl.com en laat je voorkeurslocatie weten.

  • Utrecht  Nieuwgracht 41 Utrecht centrum, kosten 100 Euro pp   
  • Eindhoven Kennedyplein 204, kosten 100 euro pp
  • Amsterdam Lombokstraat 40, kosten 100 euro pp