Weetjefit

Vanwege het succes als bedrijfscursus geven we Weet je fit nu ook aan particulieren!

Een fit leven zonder honger. Dat beloven we je met de cursus Weet je fit. Kennis staat centraal. In een programma van één middag of avond leren we je hoe je voortaan moeiteloos de juiste voedselkeuzes maakt. Ons motto: snack je slank en weet wat je eet.

Werkwijze bij Weetjefit divider Particulieren bij Weetjefit

Voor wie?   Voor iedereen. Er zijn geen leeftijdsgrenzen of opleidingsvereisten. 

Kennis:   Geef je je lichaam wat het nodig heeft, dan geeft je lichaam jou wat jij nodig hebt. Voeding is een fascinerend onderwerp, maar er worden zoveel verschillende dingen geroepen. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Toch is er genoeg kennis. Maar alleen met kennis over wat er in voeding zit, kom je er niet. Je moet ook weten hoe je lichaam met voeding om gaat. 

Eyeopeners:   We gaan je geen dingen vertellen die je al weet of dat je minder moet snoepen ofzo. In het programma vragen we je als deelnemer naar je dagelijkse eetgewoontes. Vervolgens laten we zien welke keuzes beter kunnen en waar je als alternatief voor kunt kiezen. Ook heeft iedereen bepaalde gewoontes die je kunt vervangen. De methode die we aanbieden lijkt op onderdelen op die van de ‘Voedselzandloper’ en op Amber Albarda. 

Locaties:    Momenteel wordt de cursus alleen nog maar gegeven in Amsterdam, Utrecht en Eindhoven. Op verzoek kunt u een cursus bij u op locatie krijgen, geef uw e-mailadres door aan info@fit-nl.com, onder vermelding van ‘weet je fit particulieren’

Agenda: Hieronder ziet u de cursussen die wij momenteel gepland hebben. Heb je interesse? Stuur dan een mail naar info@fit-nl.com en laat je voorkeurslocatie weten.

  • Utrecht  2 juni van 13:00 tot 17:00 uur Nieuwegracht 41 Utrecht centrum, kosten 100 Euro pp   
  • Eindhoven 26 mei van 13:00 tot 17:00 uur Kennedyplein 204, kosten 100 euro pp
  • Amsterdam 30 maart van 18:30 tot 22:00 uur Lombokstraat 40, kosten 100 euro pp

Aanmelden en betaling: mail naar info@fit-nl.com, onder vermelding van uw naam en voorkeursdatum en plaats. Tijdens de cursus ontvangt u een tikkie voor betaling. Indien dit niet werkt voor u dan is het altijd mogelijk om contant te betalen of over te maken naar nummer NL41 KNAB 0258 7652 91 tav FIT-NL BV.