Weetjefit

Vanwege het succes als bedrijfscursus geven we Weet je fit nu ook aan particulieren!

Een fit leven zonder honger. Dat beloven je met de cursus Weet je fit. In een programma van één middag of avond leren we je hoe je voortaan moeiteloos de juiste voedselkeuzes maakt.

Werkwijze bij Weetjefit divider Particulieren bij Weetjefit

Voor wie?   Voor iedereen. Er zijn geen leeftijdsgrenzen of opleidingsvereisten. Weet je fit wordt gegeven aan groepen vanaf 10 personen.

Fabels doorprikken:   Onze hoofden zitten vol met fabels die ons zijn wijsgemaakt door de voedingsindustrie, dieetgoeroes en sommige voorlichtingsbureaus. Die fabels prikken we door met feiten uit recent wetenschappelijk onderzoek. En we vervangen ze door kennis waarmee u wél gezonde keuzes kunt maken.

Eyeopeners:   In het programma vragen we je als deelnemer naar je dagelijkse eetgewoontes. Vervolgens laten we zien welke keuzes verkeerd zijn en waar je als alternatief voor kunt kiezen. De eyeopener is steeds: je kunt door ‘gewone’ voedingsmiddelen en hoeveelheden te blijven eten, toch een gezond gewicht houden. De methode die we aanbieden lijkt op onderdelen op die van de ‘Voedselzandloper’ en op Amber Albarda. Maar let op: wij zien voedsel niet als middel tegen specifieke ziektes. Weet je fit is gericht op algemene fitheid en gezondheid.

Locaties:    Momenteel wordt de cursus alleen nog maar gegeven in Amsterdam, Utrecht en Den Bosch. Op verzoek kunt u een cursus bij u op locatie krijgen, geef uw e-mailadres door aan info@fit-nl.com, onder vermelding van ‘weet je fit particulieren’

Agenda:    Binnenkort worden nieuwe cursussen ingepland op onderstaande locaties

  • Utrecht  Nieuwgracht 41 Utrecht centrum, kosten 50 Euro pp   
  • Den Bosch Litserstraat 2 Den Dungen (Den Bosch), kosten 50 euro pp
  • Amsterdam Balistraat 48A, kosten 50 euro pp