Over ons

Weet je fit wordt gegeven door FIT-NL, aanbieder van vitaliteitsprogramma’s voor bedrijven. Bij FIT-NL werken verschillende specialisten en trainers op het gebied van gezondheid samen om werknemers op weg te helpen naar een gezondere levensstijl.

Wie zijn wij?

Weet je fit is een van oorsprong Amerikaanse cursus, die door FIT-NL geheel is aangepast aan de Nederlandse situatie. De cursus is gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten in de effecten van voeding. Deze verschillen soms verrassend van de voedingsleer van tien jaar of langer geleden. Onze voedingsspecialisten geven u op verzoek graag meer uitleg.

De cursussen worden gegeven door onze ervaren trainers. Dit staat garant voor een enthousiast, aanstekelijk programma dat de deelnemers jarenlang zal bijblijven.

hugo Resampled CompressedW10 FitMaxWzkzMCwzMzZd.webp

Hugo Hairwassers

Trainer

carlijn v2

Carlijn

Trainer

Inhoud van de cursus

Geheimen

We verklappen de geheimen van de voedings-industrie. Er is een grote concurrentiestrijd gaande tussen producten. Het product wat het best verkoopt, belandt in supermarkt. Maar zelf simpele producten zoals brood worden daarna verslavend gemaakt (door de toevoeging van vet, zout en suiker) omwille van meer winst. Klokkenluiders hebben de geheimen naar buiten gebracht. Wij gebruiken ze om ervoor te zorgen dat je door kennis je verslaving kwijt raakt.

Gedragsverandering

In de avond snaaien op de bank, met een Albert Heijn in de buurt. Hoe ga je daarmee stoppen? Het is simpel. We leiden je op tot ontwerper van gedrag, En we beginnen met je eigen gedrag. Gedrag is goed te veranderen maar met ratio kom je er niet. Gedragsverandering is een vak.

Top 10 tips

We eindigen met praktische tips en weetjes. Wij onderzochten wat werkt en wat niet werkt en zo kwamen we op een top 10 van meest effectieve dingen die jij kan doen. Soms is het zo simpel, zoals geen koffie meer op nuchtere maag.

Tot slot maken we plannen voor wat te doen als we terugvallen in ons oude gedrag en inspireren we elkaar door een goed gesprek over langdurige dopamine. Waar wordt jij nou echt blij van? Korte geluk vervangen door langdurig geluk.

Aankomende cursussen

Amsterdam

6 Juni

18:00 - 22:00 uur, Lombokstraat 40

Aanmelden

Utrecht

13 Juni

18:30 - 22:00 uur, Nieuwegracht 41

Aanmelden

Eindhoven

21 Juni

13:00 - 17:00 uur, Kennedyplein 204

Aanmelden